P. S. Strøelse og Energi - strøelse af 100% rapshalm

Rapshalmstrøelsen er danskforarbejdet, varmebehandlet, bakteriefri og har et minimalt støvindhold. Strøelsen har en ekstrem god sugeevne, hvilket betyder, at overfladen altid er tør og dermed opnås et bedre miljø i stalden.

​”Jeg kan kun sige, at det er et virkelig dejligt produkt at bruge som strøelse. Jeg har sammenlignet med mine sidste savsmuldspiller i den ene boks og rapspiller i den anden og der er en markant forskel.

Rapspillerne støver ikke ret meget og sugeevnen er fantastisk modsat savsmuldspiller. Desuden er rapspillerne utroligt drøje i brug. Som forsøg undlod jeg at vande pillerne, da jeg startede med at bruge dem og det har ikke været noget problem. Hestene træder dem utroligt nemt i stykker. Det er derfor et produkt, jeg fortsat vil bruge og jeg kan varmt anbefale dem.”

​Helle Larsen, Haslev siger om Rapshalmpillerne:

”…jeg er yderst imponeret over hvor nemt det er at arbejde med 👍
Min hest har tabt sig efter at han ikke kan æde hans halmbund og hans surestråler er langsomt ved at blive bedre i forbindelse med at han nu står tørt…

Bunden støver lidt engang i mellem, men det klares med lidt vand og så den god igen.”

Rikke Viinanen, Skibby:

”Jeg gik fra halmstrøelse til rapshalmstrøelse da jeg havde en boks som altid var våd og lugtede. Jeg kunne muge hele boksen ud hver dag. Det er andet år jeg kører med rapshalmstrøelse og det er virkelig en utrolig forbedring. Min boks er altid tør, nem at muge ud og altid frisk. Jeg muger dagligt hvor jeg tager hestepærerne og et gange om ugen tager jeg de våde pletter. Min hoppe er ikke et bokssvin og hun går på døgnfold om sommeren. Jeg bruger en palle på et år. Altså en vintersæson hvor der også er piller tilbage til at bruge om sommeren inden stalden bliver spulet ned”.

Gitte Nielsen, Ugerløse fortæller:

​Anbefaling​er fra kunder​

Rapshalmstrøelsen kan anvendes alle steder og ofte med stor fordel, når det gælder tid – mængde – økonomi – sammenlignet med f.eks. spåner eller halm.

Rapshalmpillerne er velegnede til strøelse i hestebokse, da pillerne er bakterie– og støvfri. Produktet giver hesten en velplejet boks, binder ammoniaklugten og mindre gødningsmængde. Rapshalmpillerne har en ekstrem sugeevne og positiv effekt på ”sur stråle”. Nogle heste anvender det som hvileleje. Ved opstart af boks anvendes 5 cm lag af rapshalmpiller i hele boksen og der efterstrøs ca. 1 gang om ugen. Den daglige udmugning gøres lettere, da der er mindre materiale der skal flyttes, hvilket også betyder en mindre mødding.

Opstart af rapshalmpiller i en hesteboks

 • Start med at lave et 5 cm lag i hele boksen. Pillerne vil udvide sig ca. 2½ gang. OBS – hvis der er en lille tendens til støv i starten, kan der vandes op med 7-10 liter pr. boks ved hjælp af vandkande med spreder
 • Dagligt fjernes alle hestepærer og våde pletter
 • Efterstrøs efter behov – så der altid er en bund på 10-12 cm​Når Rapshalmpillerne er trådt ud, rives overfladen, så hesten altid har en blød og indbydende bund

​Facts om rapshalmpillerne, som:

 • er et rent naturprodukt, der er varmebehandlet og støvrenset.
 • har en ekstrem sugeevne og altid tør overflade, da det suger fra bunden.
 • er et blødt fjedrende underlag. Nogle heste anvender det som hvileleje.
 • giver et bedre miljø i stalden, da det binder ammoniak og minimerer fluer.
 • som ikke sidder fast i beton, hvilket letter rengøring/vask betydelig.
 • er nemt at håndtere og betyder nem daglig udmugning • giver en minimal mødding ca. 35 % som er hurtigt omsætteligt i marken.
 • er billig i brug og leveres i pilleform i 18 kg sække på 1 palle á 1.080 kg
 • Årsforbrug hest: ca. 1.000 kg pr. boks. Årsforbrug pony: ca. 500 kg pr. boks.

Bestil strøelse

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

P. S. Strøelse og Energi

Tornelundsvej 15, 4690 Haslev

Afhentningsadresse: 

Lysholm Allé 86

4690 Haslev

Find vej

Telefon: 53 50 53 89

Mobil: 53 89 25 07
E-mail: info@ps-rapshalm.dk

CVR: 41060166

fb32

Samarbejdspartner