MCP Equus – et 100% naturligt fodertilskud

MCP Equus fodertilskud er et rent naturprodukt, som indeholder mineralet Zeolit. Produktets indhold af Zeolit er med til at stabilisere en god maveflora, modvirke diarré og øge optagelsen af proteiner.

​”Jeg kan kun sige, at det er et virkelig dejligt produkt at bruge som strøelse. Jeg har sammenlignet med mine sidste savsmuldspiller i den ene boks og rapspiller i den anden og der er en markant forskel.

Rapspillerne støver ikke ret meget og sugeevnen er fantastisk modsat savsmuldspiller. Desuden er rapspillerne utroligt drøje i brug. Som forsøg undlod jeg at vande pillerne, da jeg startede med at bruge dem og det har ikke været noget problem. Hestene træder dem utroligt nemt i stykker. Det er derfor et produkt, jeg fortsat vil bruge og jeg kan varmt anbefale dem.”

​Helle Larsen, Haslev siger om Rapshalmpillerne:

”…jeg er yderst imponeret over hvor nemt det er at arbejde med 👍
Min hest har tabt sig efter at han ikke kan æde hans halmbund og hans surestråler er langsomt ved at blive bedre i forbindelse med at han nu står tørt…

Bunden støver lidt engang i mellem, men det klares med lidt vand og så den god igen.”

Rikke Viinanen, Skibby:

”Jeg gik fra halmstrøelse til rapshalmstrøelse da jeg havde en boks som altid var våd og lugtede. Jeg kunne muge hele boksen ud hver dag. Det er andet år jeg kører med rapshalmstrøelse og det er virkelig en utrolig forbedring. Min boks er altid tør, nem at muge ud og altid frisk. Jeg muger dagligt hvor jeg tager hestepærerne og et gange om ugen tager jeg de våde pletter. Min hoppe er ikke et bokssvin og hun går på døgnfold om sommeren. Jeg bruger en palle på et år. Altså en vintersæson hvor der også er piller tilbage til at bruge om sommeren inden stalden bliver spulet ned”.

Gitte Nielsen, Ugerløse fortæller:

​Anbefaling​er fra kunder​

MCP Equus fodertilskud er et rent naturprodukt, som indeholder mineralet Zeolit. Produktets indhold af Zeolit er med til at stabilisere en god maveflora, modvirke diarré og øge optagelsen af proteiner.

MCP Equus er et unikt fodertilskud, som virker positivt på hestens velbefindende, vitalitet og fordøjelse.

MCP Equus forbedrer omdannelsen af foder / kosttilskud og øger derved optagelsen af næringsstoffer fra foderet. MCP Equus har en særlig evne til at binde kvælstof / ammonium og toksiner, som udskilles naturligt med afføringen. MCP Equus har desuden vist sig særlig effektiv til heste med maveforstyrrelser, maveproblemer og stressmave.​

Fordele ved brug af MCP Equus:

  • ​En naturlig detox for et bedre velvære for din hest
  • Det øger optagelsen af næringsstoffer fra foderet
  • ​Omdannelsen af foder og kosttilskud forbedres
  • Din hests pels og hove forbedres
  • Skelet, brusk og bindevæv fremmes
  • Kvælstof/ammonium bindes i tarmen og i gødningen
  • Der opnås et bedre staldmiljø ved tilsætning af 1% MCP Equus i foderet, da man vil opleve en betydelig reduktion af ammoniaklugt i stalden
  • Toksiner bindes i foder og strøelse​

MCP Equus virker som afgiftning med en 100% naturlig udrensning af hestens fordøjelsessystem. Produktet er en stærk ionbinder, som fungerer som en magnet mod toksiner. Fodertilskuddet absorberer det kvælstof/ammonium, som udskilles naturligt med afføringen. MCP Equus sikrer en maksimal optagelse af næringsstofferne fra hestens foder.

MCP Equus indeholder desuden mere end 60% silicium, som er et væsentligt sporstof, der er vigtig i dannelsen af brusk og bindevæv.​

Forbrug: 0,5 dl pr. dag pr. pony – 1 dl. pr. dag pr. hest

MCP Equus leveres i en 2,4 kg emballage.

Bestil strøelse

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

P. S. Strøelse og Energi

Tornelundsvej 15, 4690 Haslev

Afhentningsadresse: 

Lysholm Allé 86

4690 Haslev

Find vej

Telefon: 53 50 53 89

Mobil: 53 89 25 07
E-mail: info@ps-rapshalm.dk

CVR: 41060166

fb32

Samarbejdspartner