Stald Wallflower​

Hos Wallflower Equestrian fik man øjnene op for MCP Zeolit via de sociale medier. I dag anvender de AJ-Rapshalmpiller sammen med Zeolit. En kombination som fungerer rigtig godt – de har opnået et meget bedre staldmiljø. Ammoniaklugten er blevet betydelig reduceret.

​Wallflower Equestrian sætter høje krav til deres leverandører – kravet var lugtfri, støvfri og nem at håndtere samt et godt miljømæssig alternativ. Inden vi mødte Wallflower Equestrian, gik alle hestene på træpiller. Det havde blandt andet den betydning, at ammoniak niveauet i stalden var højt og det var nødvendigt at skifte tøj – hver gang man havde arbejdet i stalden og bagefter skulle noget andet.

Hos Wallflower Equestrian blev man opmærksom på MCP Zeolit via de sociale medier. I første omgang, brugte de MCP zeolitten sammen med træpillerne. Det fik den konsekvens, at de måtte vande boksene mere. Derfor skiftede de træpillerne ud med rapshalmpiller med MCP Zeolit. Det vidste sig at være en rigtig fornuftig beslutning. Ammoniakniveauet i stalden blev reduceret betydeligt og det har nu den betydning – at man med fordel kan arbejde i stalden, for bagefter at skulle noget andet, uden at skulle skifte tøj hele tiden. Men endnu vigtigere, hestene udsættes ikke for det høj ammoniak niveau dagligt – og derved opleves der friskere dyr.

​”Jeg kan kun sige, at det er et virkelig dejligt produkt at bruge som strøelse. Jeg har sammenlignet med mine sidste savsmuldspiller i den ene boks og rapspiller i den anden og der er en markant forskel.

Rapspillerne støver ikke ret meget og sugeevnen er fantastisk modsat savsmuldspiller. Desuden er rapspillerne utroligt drøje i brug. Som forsøg undlod jeg at vande pillerne, da jeg startede med at bruge dem og det har ikke været noget problem. Hestene træder dem utroligt nemt i stykker. Det er derfor et produkt, jeg fortsat vil bruge og jeg kan varmt anbefale dem.”

​Helle Larsen, Haslev siger om Rapshalmpillerne:

”…jeg er yderst imponeret over hvor nemt det er at arbejde med 👍
Min hest har tabt sig efter at han ikke kan æde hans halmbund og hans surestråler er langsomt ved at blive bedre i forbindelse med at han nu står tørt…

Bunden støver lidt engang i mellem, men det klares med lidt vand og så den god igen.”

Rikke Viinanen, Skibby:

”Jeg gik fra halmstrøelse til rapshalmstrøelse da jeg havde en boks som altid var våd og lugtede. Jeg kunne muge hele boksen ud hver dag. Det er andet år jeg kører med rapshalmstrøelse og det er virkelig en utrolig forbedring. Min boks er altid tør, nem at muge ud og altid frisk. Jeg muger dagligt hvor jeg tager hestepærerne og et gange om ugen tager jeg de våde pletter. Min hoppe er ikke et bokssvin og hun går på døgnfold om sommeren. Jeg bruger en palle på et år. Altså en vintersæson hvor der også er piller tilbage til at bruge om sommeren inden stalden bliver spulet ned”.

Gitte Nielsen, Ugerløse fortæller:

​Anbefaling​er fra kunder​

Bestil strøelse

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

P. S. Strøelse og Energi

Tornelundsvej 15, 4690 Haslev

Afhentningsadresse: 

Lysholm Allé 86

4690 Haslev

Find vej

Telefon: 53 50 53 89

Mobil: 53 89 25 07
E-mail: info@ps-rapshalm.dk

CVR: 41060166

fb32

Samarbejdspartner