​MCP Equus – er blevet et fast kosttilskud på Enegården.

Vi har besøgt Enegården som arbejder både med træning og salg af heste. De får besøg af mange forskellige typer heste. De tager i høj grad hånd om hestens velbefindende – fordi det er nøglen til, at få den til at yde maksimalt på trænings banen. På Enegården har de anvendt MCP Equus i flere måneder – de anvender det til stressede heste som har problemer med maven. MCP Equus er et kost tilskud til heste – som sørger for, at maven er i balance. Det er et naturligt produkt bestående af zeolit, som stabiliserer maven, modvirker diarré og øger optagelsen af ​​proteiner.

MCP Equus ™ fungerer som en afgiftning, 100 % naturlig udrensning af hestens fordøjelsessystem. MCP Equus hjælper med at opnå maksimale optagelse af næringsstoffer i hestens foder. Produktet er stærk ion bindende, virker som en magnet mod toksiner og optage kvælstof / ammoniak.

MCP Equus ™ indeholder mere end 60% Kisel. Silicium er et essentielt sporstof, der er vigtig i dannelsen af ​​brusk og bindevæv.​​

​”Jeg kan kun sige, at det er et virkelig dejligt produkt at bruge som strøelse. Jeg har sammenlignet med mine sidste savsmuldspiller i den ene boks og rapspiller i den anden og der er en markant forskel.

Rapspillerne støver ikke ret meget og sugeevnen er fantastisk modsat savsmuldspiller. Desuden er rapspillerne utroligt drøje i brug. Som forsøg undlod jeg at vande pillerne, da jeg startede med at bruge dem og det har ikke været noget problem. Hestene træder dem utroligt nemt i stykker. Det er derfor et produkt, jeg fortsat vil bruge og jeg kan varmt anbefale dem.”

​Helle Larsen, Haslev siger om Rapshalmpillerne:

”…jeg er yderst imponeret over hvor nemt det er at arbejde med 👍
Min hest har tabt sig efter at han ikke kan æde hans halmbund og hans surestråler er langsomt ved at blive bedre i forbindelse med at han nu står tørt…

Bunden støver lidt engang i mellem, men det klares med lidt vand og så den god igen.”

Rikke Viinanen, Skibby:

​Anbefaling​er fra kunder​

Bestil strøelse

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

P. S. Strøelse og Energi

Tornelundsvej 15, 4690 Haslev

Afhentningsadresse: 

Lysholm Allé 86

4690 Haslev

Find vej

Telefon: 53 50 53 89

Mobil: 53 89 25 07
E-mail: info@ps-rapshalm.dk

CVR: 41060166

fb32

Samarbejdspartner