​MCP Equus – er blevet et fast kosttilskud på Enegården.

Vi har besøgt Enegården som arbejder både med træning og salg af heste. De får besøg af mange forskellige typer heste. De tager i høj grad hånd om hestens velbefindende – fordi det er nøglen til, at få den til at yde maksimalt på trænings banen. På Enegården har de anvendt MCP Equus i flere måneder – de anvender det til stressede heste som har problemer med maven. MCP Equus er et kost tilskud til heste – som sørger for, at maven er i balance. Det er et naturligt produkt bestående af zeolit, som stabiliserer maven, modvirker diarré og øger optagelsen af ​​proteiner.

MCP Equus ™ fungerer som en afgiftning, 100 % naturlig udrensning af hestens fordøjelsessystem. MCP Equus hjælper med at opnå maksimale optagelse af næringsstoffer i hestens foder. Produktet er stærk ion bindende, virker som en magnet mod toksiner og optage kvælstof / ammoniak.

MCP Equus ™ indeholder mere end 60% Kisel. Silicium er et essentielt sporstof, der er vigtig i dannelsen af ​​brusk og bindevæv.​​

​”Jeg kan kun sige, at det er et virkelig dejligt produkt at bruge som strøelse. Jeg har sammenlignet med mine sidste savsmuldspiller i den ene boks og rapspiller i den anden og der er en markant forskel.

Rapspillerne støver ikke ret meget og sugeevnen er fantastisk modsat savsmuldspiller. Desuden er rapspillerne utroligt drøje i brug. Som forsøg undlod jeg at vande pillerne, da jeg startede med at bruge dem og det har ikke været noget problem. Hestene træder dem utroligt nemt i stykker. Det er derfor et produkt, jeg fortsat vil bruge og jeg kan varmt anbefale dem.”

​Helle Larsen, Haslev siger om Rapshalmpillerne:

”…jeg er yderst imponeret over hvor nemt det er at arbejde med 👍
Min hest har tabt sig efter at han ikke kan æde hans halmbund og hans surestråler er langsomt ved at blive bedre i forbindelse med at han nu står tørt…

Bunden støver lidt engang i mellem, men det klares med lidt vand og så den god igen.”

Rikke Viinanen, Skibby:

”Jeg gik fra halmstrøelse til rapshalmstrøelse da jeg havde en boks som altid var våd og lugtede. Jeg kunne muge hele boksen ud hver dag. Det er andet år jeg kører med rapshalmstrøelse og det er virkelig en utrolig forbedring. Min boks er altid tør, nem at muge ud og altid frisk. Jeg muger dagligt hvor jeg tager hestepærerne og et gange om ugen tager jeg de våde pletter. Min hoppe er ikke et bokssvin og hun går på døgnfold om sommeren. Jeg bruger en palle på et år. Altså en vintersæson hvor der også er piller tilbage til at bruge om sommeren inden stalden bliver spulet ned”.

Gitte Nielsen, Ugerløse fortæller:

​Anbefaling​er fra kunder​

Bestil strøelse

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

P. S. Strøelse og Energi

Tornelundsvej 15, 4690 Haslev

Afhentningsadresse: 

Lysholm Allé 86

4690 Haslev

Find vej

Telefon: 53 50 53 89

Mobil: 53 89 25 07
E-mail: info@ps-rapshalm.dk

CVR: 41060166

fb32

Samarbejdspartner