BioBund – strøelse af 100% rapshalm

BioBund til dine kæledyr består af 100% danskforarbejdet Rapshalm. BioBund er varmebehandlet, bakteriefri og den har et minimalt støvindhold. Strøelsen har en ekstrem sugeevne, hvilket betyder at overfladen i buret altid er tør og det giver samlet et bedre miljø for dit kæledyr og dig.

​”Jeg kan kun sige, at det er et virkelig dejligt produkt at bruge som strøelse. Jeg har sammenlignet med mine sidste savsmuldspiller i den ene boks og rapspiller i den anden og der er en markant forskel.

Rapspillerne støver ikke ret meget og sugeevnen er fantastisk modsat savsmuldspiller. Desuden er rapspillerne utroligt drøje i brug. Som forsøg undlod jeg at vande pillerne, da jeg startede med at bruge dem og det har ikke været noget problem. Hestene træder dem utroligt nemt i stykker. Det er derfor et produkt, jeg fortsat vil bruge og jeg kan varmt anbefale dem.”

​Helle Larsen, Haslev siger om Rapshalmpillerne:

”…jeg er yderst imponeret over hvor nemt det er at arbejde med 👍
Min hest har tabt sig efter at han ikke kan æde hans halmbund og hans surestråler er langsomt ved at blive bedre i forbindelse med at han nu står tørt…

Bunden støver lidt engang i mellem, men det klares med lidt vand og så den god igen.”

Rikke Viinanen, Skibby:

”Jeg gik fra halmstrøelse til rapshalmstrøelse da jeg havde en boks som altid var våd og lugtede. Jeg kunne muge hele boksen ud hver dag. Det er andet år jeg kører med rapshalmstrøelse og det er virkelig en utrolig forbedring. Min boks er altid tør, nem at muge ud og altid frisk. Jeg muger dagligt hvor jeg tager hestepærerne og et gange om ugen tager jeg de våde pletter. Min hoppe er ikke et bokssvin og hun går på døgnfold om sommeren. Jeg bruger en palle på et år. Altså en vintersæson hvor der også er piller tilbage til at bruge om sommeren inden stalden bliver spulet ned”.

Gitte Nielsen, Ugerløse fortæller:

​Anbefaling​er fra kunder​

Bundstrøelse til dine kæledyr – katte, kaniner og andre gnavere

Til kaniner og andre gnavere kan du med fordel anvende BioBund – produktet binder ammoniakken og det er nemt at muge ud i buret uden at skifte hele bundstrøelsen. Med et mindre forbrug af strøelse får du et dyr med tør og pæn pels, mindre lugt fra buret og en nemmere rengøring

Rapshalmen er et overskudsprodukt fra produktionen af rapsolie, som har fået en merværdi bl.a. ved anvendelse som BioBund.

​Produktfordele:

  • ​​Drøj i brug
  • ​God lugtbinding
  • ​Støver minimalt
  • ​Allergivenligt
  • Klumpende
  • 100% biologisk nedbrydeligt
  • ​Fri for bentonit

Anvendelse som kattegrus

Fyld kattebakken med ca.4 cm BioBund. Strøelsen har en ekstrem god sugeevne som betyder, at alt flydende materiale straks bliver samlet i faste klumper, som at nemme at fjerne. Afføringen skal fjernes jævnligt, undgå dog at rode i strøelsen. Strøelsen har en god lugtbinding og det støver minimalt. BioBund er allergivenligt og 100% nedbrydelig. Strøelsen er fri for bentonit(ler), hvilket har den fordel, at rengøringen uden for kattebakken er væsentligt nemmere.

Anvendelse som bundmateriale til andre kæledyr

Læg en bund på 3-4 cm i hele buret. Tips! Foderhø og halm kan anvendes ovenpå BioBund. Kombinationen giver et tørt og absorberende bundmateriale samtidig med, at dit kæledyr kan bygge rede og hygge sig i halmen.​

Bestil strøelse

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

P. S. Strøelse og Energi

Tornelundsvej 15, 4690 Haslev

Afhentningsadresse: 

Lysholm Allé 86

4690 Haslev

Find vej

Telefon: 53 50 53 89

Mobil: 53 89 25 07
E-mail: info@ps-rapshalm.dk

CVR: 41060166

fb32

Samarbejdspartner